We are Slowbooth

Wij maken elk project uniek en op maat. Elk evenement of project is anders en zorgen wij ervoor dat er iets unieks staat op uw event!

How we work.

Vertel ons meer over uw project? Wat is de datum en de locatie van het event. Wat is het doel van uw project. Wat heeft u nodig en wat kunnen wij voor u verzorgen. Direct delen en een back office? Vertel ons meer over uw project via de e-mail of per telefoon.Als uw bedrijf de slow motion booth wil huren voor uw event, zorgen wij dat alles geregeld is. Wij kunnen afspraken maken over eventuele wensen die uw bedrijf graag wil terug zien. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd waardoor wij veel dingen kunnen regelen en uw zorgen uit handen kunnen nemen.

Design

De slow motion booth van Slowbooth kan volledig Brandmark aangeleverd worden. Wij ontwerpen voor u een bijpassende booth geheel in de huiskleuren van uw bedrijf of event. Met Brandmark of zonder. Een ander idee met slow motion? Dat kan. Wij hebben ervaring met verschillende bedrijven om de booth anders te gebruiken dan normaal.

Unique

De slow motion booth is uniek. Mensen zijn toe aan iets vernieuwend. Overal waar u komt zult u een fotobooth zien. Soms is de buitenkant verschillend, maar het idee is allemaal het zelfde. Wij hebben iets unieks en vernieuwends voor uw bedrijf of event.

Sharing

Nadat de bezoeker in de Slow motion booth heeft gestaan ziet deze gelijk het eindresultaat op een scherm ernaast. Hierna is het mogelijk om direct hun persoonlijke slow motion clip te delen. De bezoeker laat een email adres achter waarna enkele minuten de bezoeker de film op de email toegestuurd krijgen. Hierdoor kan de bezoeker hun film direct delen via Facebook, youtube, watsapp enz.. Dit is uniek in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn het enige bedrijf die dit kan aanbieden.

Marketing

Naast het feit dat de slow motion booth uniek is en hilarisch, wilt uw bedrijf ook opgemerkt worden. Wij kunnen u helpen bij uw event of custom made project. Met Brandmark, logo, intro en outro slow motion clip valt uw bedrijf op! De slow motion clip is direct te delen via sociale media. Wij hebben ook een back office waar alle informatie word verzameld. Dit geeft u meer informatie over de bezoeker en u kunt dit gebruiken voor uw marketing doeleindes.

Who we are.


Het toevoegen van de Slow Motion Booth op uw evenement is echt een beleving voor uw bezoeker en een geweldige manier om het evenement nog leuker te maken! Elke video wordt opgenomen in full high-definition 1080p bij 240 frames per seconde om een echte slow motion-ervaring te beleven.


Thierry

Founder


een beleving

 

De mannen van Slowbooth maken er echt een feestje van! Wat een groot succes was dit!Klant van Slowbooth