Opties

Lees hieronder de opties om bij de standaard slowbooth erbij te boeken.

Direct delen pakket

Direct delen via de tablet naar bezoekers eigen email. Onze software plaatst automatisch de videoclip op onze microsite waar vanaf gedeeld kan worden via alle social media platforms zoals: Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, WhatsApp enz..Automatisch voorzien van Hastage#eventnaam + ontvangst data rapport van bezoekers.

Brandmark Email

Vanuit je eigen naam van bedrijf/event de email sturen naar de klant met bijbehorende eigen tekst.

Brandmark video clip

Slow motion videoclip voorzien van logo en eigen intro van de videoclip. Zet je bedrijf of event met dit pakket in de spotlights als de klant zijn video clip deelt op social media.

Brandmark Backdrop

Je eigen backdrop ontwerpen of je logo op de achtergrond? Met dit pakket zorgen wij dat je een eigen brand backdrop hebt op het event.

Extra uren

Vind je 3 uur te kort voor jullie event? Geen probleem boek gewoon uren erbij!

Thema props

Hebben jullie op het event een thema. Wij kunnen zorgen voor geschikte props in de booth. Standaard liggen er feest artikelen. Wij hebben veel contacten om aan theme spullen te komen dus vraag het ons.

Brand totaal booth

Willen jullie een concept booth neerzetten volledig in jullie huis style? Een drankje van jou merk in slow motion drinken of andere gaaf concept? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.